Geplaatst door Luc De Wolf    op 25 september, 2020   

Beste doordrijvers,

Wegens corona hebben we dit jaar menige rit gemist. Het bestuur heeft daarom beslist om het seizoen met 2 zondagen te verlengen.

Op 18okt rijden we de rit die gepland was op de 2e seizoensweek en op 25okt rijden we de rit die gepland stond op de 3e seizoensweek, allebei met vertrek om 9u00.

Daarnaast acht het bestuur het niet opportuun om het eindesezoensfeest te laten doorgaan. Dit valt dus helaas weg op de geplande datum 11okt, terwijl uiteraard de rit van die datum wel normalerwijs zal plaatsvinden. We zullen dit feestgemis echter in de toekomst op een gepaste manier compenseren.Geplaatst door Luc De Wolf    op 31 augustus, 2020   

Beste clubleden,

Nu de 2e coronagolf onder controle lijkt te zijn, gaan we terug de draad van de clubritten opnemen vanaf de eerstvolgende zondag, zijnde 6 september.

We doen dit wel terug onder dezelfde voorwaarden zoals bij de vorige herneming :
- we trachten zoveel mogelijk de 1,5m afstand te garanderen, zowel op de fiets als bij een stop of na de rit
- we dragen minstens één zakdoek mee zodat wildsnuiten kan voorkomen
- spuwen is eveneens uit den boze en hoesten en niezen doen we in de vouw van de eigen ellenboog
- iedere groep heeft één wegkapitein die de voorziene armband draagt
- best ook voorzien in een mondmasker
We houden het dus gezond en veilig.Geplaatst door Luc De Wolf    op 10 augustus, 2020   

Voor het seizoen 2020 mogen we 4 nieuwe youngsters verwelkomen als lid van de doordrijvers, met name Wannes Persyn, Sverre Sophie, Arne David en Wout Verbieren.

Van harte welkom bij de doordrijvers en heel veel fietsplezier in 2020.Geplaatst door Administrator    op 31 juli, 2020   

Beste clubleden,

Corona is terug in opmars.
Het clubbestuur wenst dan ook geen risico's te nemen en kondigen niet zonder spijt een -hopelijk- tijdelijke stop af wat de clubritten betreft.

Van zodra de clubritten kunnen hernemen, zullen we hierover berichten.
Hou het veilig voor jezelf en je medemensGeplaatst door Luc De Wolf    op 20 juni, 2020   

Voor het seizoen 2020 mogen we terug 2 nieuwe leden verwelkomen bj de doordrijvers, met name Céline Verschuere en Jan De Kunst.

Van harte welkom bij de doordrijvers en heel veel fietsplezier in 2020.Geplaatst door Administrator    op 4 juni, 2020   

Beste clubleden,

"gaudeamus igitur"
Het is zover : zondag 7 juni 2020 zal de club terug uitrijden !
Omdat corona toch nog steeds aanwezig is, zal dit onder volgende voorwaarden moeten gebeuren :

Om veiligheidsredenen moeten we enkele nieuwe regels invoeren om mogelijke Covid-19-besmettingen onder de Doordrijvers te vermijden.

Mogen wij je daarom vragen onderstaande vragenlijst te lezen en indien je op 1 vraag ervan ja moet antwoorden, de zelfdiscipline kunt opbrengen van thuis te blijven.

1. heb ik momenteel koorts of neiging tot hoest- of niesbui
2. ben ik de voorbije 2 weken in contact geweest met iemand met deze klachten of met bewezen Covid-19-infectie
3. ben ik de voorbije 2 weken ziek geweest
4. heb ik Covid-19 doorgemaakt

Voorts moet iedere fietser minstens 1 zakdoek bij zich hebben omdat wildsnuiten geenszins kan worden getolereerd, evenmin als spuwen ed. Het is een uitgelezen moment voor de wildsnuiters onder ons om voorgoed komaf te maken met dit onhygiënisch gedoe.
De zijdelingse afstand is principieel ook 1,5m. We verkiezen een rit over brede wegen zodat de rijen zich kunnen vormen over de bandensporen van de personenwagens.
Het vormen van kleine groepen van 4 staat iedereen vrij. Deze kunnen mekaar volgen op afstand van bv 10m zodat auto's makkelijk kunnen invoegen waar nodig.
Groepen van meer dan 4 kiezen onderling een wegkapitein die de verplichte armband dient te dragen. Na de rit worden deze armbanden in de brievenbus van de club gedeponeerd.

Gelieve de juiste kledij aan te trekken : broek met QV en Smits logo, zwarte zomertrui met CRELAN Gijsemans of zwarte trui tussenseizoen.

Aanwezigheid wordt alleen genoteerd bij de start om 8.00u..Geplaatst door Luc De Wolf    op 26 apri, 2020   

Voor het seizoen 2020 mogen we terug 2 nieuwe leden verwelkomen bj de doordrijvers, met name Jorn Schoonejans en Toon Jacobs.

Van harte welkom bij de doordrijvers en heel veel fietsplezier in 2020.Geplaatst door Luc De Wolf    op 13 maart, 2020   

Beste clubleden,

Het seizoen start in mineur: ook recreatieve sportactiviteiten in groep worden voorlopig verboden tot nader orderGeplaatst door Luc De Wolf    op 6 maart, 2020   

Beste clubleden, het is weer zover !

Zondag start het officiële clubseizoen 2020 met de traditionele ontbijtrit, ik zou zeggen : komen eten, weer of geen weer. Deuren van QV openen om 8u15, we dragen de juiste clubkledij vanaf deze eerste rit : zwarte vest, en broek met QV- en juwelier Smitslogo.

Ter herinnering : lidgeldbetalingen na 1 maart bekomen geen korting van 10€, dwz 80€ voor leden geboren na 1950 en 70€ voor leden geboren in 1950 of vroeger. tot zondag.Geplaatst door Luc De Wolf    op 2 maart, 2020   

Voor het seizoen 2020 mogen we 3 nieuwe leden verwelkomen bj de doordrijvers, met name Ingrid Felix, Milan De Neef en Juliaan Dom.

Van harte welkom bij de doordrijvers en heel veel fietsplezier in 2020.